kello

Korun teettäminen

Silloin kun valmismallistoista ei tunnu löytyvän itselle sopivaa korua tai löytämässäsi korussa aihiot (materiaali, rakenne, kivet) eivät tunnu kohtaavan odotuksiasi tai tuntuvat ikuisen kestävyyden kannalta heppoisilta, kannattaa harkita oman korun teettämistä. Teettämällä saat uniikin korun, jonka kestävyys on varmistettu ja johon tulet mahdollisesti yhdistäneeksi myös jotain läheistesi menneestä elämästä antaen näin korullesi vielä suuremman arvon ja luoden sille oman merkityksellisen tarinansa.

Korun teettäminen mahdollistaa myös sen, että voit itse valita koruusi kauneimmat mahdolliset timantit. Sellaiset, jotka luovat ympärilleen tuikkeellaan ja loistollaan valoshown, joka ei jätä kenellekään epäselväksi että kyseessä on upea timantti. Kun timantissa on paljon eloa sen tuike ja loisto ei himmene tai katoa koskaan, mutta elottomaan/laiskaan timanttiin on vaikea puhaltaa myöhemminkään eloa. Sellaisen eläväksi saaminen edellyttäisi kiven uudelleen hiontaa, jolloin timantin koko myös vääjäämättä pienenisi.

Korun teettämistä ei tarvitse arastella, päinvastoin, pääset samalla matkalle mielenkiintoiseen maailmaan. Mikäli tarvitset apua kiven/-ien hankinnassa tai korusi tyylille sopivan kultasepän löytämisessä, autan sinua mielelläni. Kun korusi timantti/-t ovat yhtään suurempaa kokoa ja laatua, on ensiarvoisen tärkeää että ne myös istuttaa siihen erikoistunut ammattilainen.

Oma (faktaan perustuva) arvioni hinta-laatusuhteen osalta; teettämällä saat enemmän.